Je loopt ergens tegenaan in je interieur?


Wil je het inzicht van

een ervaren professional gebruiken?

  • minimaal 30 minuten
  • géén kosten
  • professioneel advies

Peter

Medeoprichter Woongeluk

Dit spreken we vooraf met je af

over ons Gratis Adviesgesprek

In het telefonisch adviesgesprek verkopen we je niets.

Wij richten ons 100% op jouw vraag. We willen begrijpen waar je mee zit. Je krijgt van ons een eerlijk advies, zonder dat het je verplicht dat op te volgen.

Voor het gesprek

Zodra je een gesprek plant, ontvang je een mail. We vragen je aan te geven over welke thema's je vraag gaat. Zo kunnen wij de juiste specialist inplannen voor je.

Tijdens het gesprek

We willen begrijpen waar je mee zit. Misschien stellen we daarom een paar vragen terug. Zodra we dat weten, krijg je een goudeerlijk advies.

Na het gesprek

Heb je een praktisch advies van ons gekregen. Je weet wat wij zouden doen als we in jouw schoenen stonden. En je weet waar en hoe je kunt beginnen.

Over Peter

Peter is medeoprichter van Woongeluk. Binnenhuisarchitect met een brede kennis over verbouwen, techniek en processen. Hij weet dus goed waar je allemaal op moet letten als je wilde plannen hebt.


In ons team heeft hij de meeste levenservaring. Hij bekijkt ook alle inkomende boekingen voor adviesgesprekken. Hij zorgt dat jij de juiste persoon spreekt. Maar misschien spreek je hem straks zelf.

Waarom wij Gratis Adviesgesprekken voeren?

Wij hebben Woongeluk 100% gebouwd op user feedback. Goed luisteren hielp ons om te innoveren. We willen dit blijven doen. Het is een perfecte wisselwerking om onszelf up-to-date te houden.

En we kunnen jou op weg helpen met de eerste stap in de goede richting.

Waar wacht je nog op? Boek nu je Gratis Adviesgesprek